Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34657
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กุลญาสลิล บุญทิวา | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T04:50:28Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T04:50:28Z | - |
dc.date.issued | 2552 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 572 ก473ค | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1467888 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34657 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552 | en_US |
dc.subject | สารต้านเชื้อรา | en_US |
dc.subject | ชีวเคมี | en_US |
dc.subject | แบคทีเรีย | en_US |
dc.title | ความสามารถในการต้านเชื้อราของน้ำเลี้ยงเชื้อแบคทีเรีย Bacillus subtilis PP-10 เพื่อควบคุม Penicillium digitatum MSCMU 2114 = Antifungal activity of bacillus subtilis PP-10 suspension to control Penicillium digitatum MSCMU 2114 / กุลญาสลิล บุญทิวา | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | SCIENCE: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
biol0452kb_tpg.pdf | 604.03 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0452kb_abs.pdf | 526.4 kB | Adobe PDF | View/Open | |
biol0452kb_con.pdf | 532.48 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0452kb_ch1.pdf | 461.24 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0452kb_ch2.pdf | 771.14 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0452kb_ch3.pdf | 600.64 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0452kb_ch4.pdf | 707.77 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0452kb_ch5.pdf | 528.96 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0452kb_ch6.pdf | 502.58 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0452kb_bib.pdf | 524.82 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0452kb_app.pdf | 527.05 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.