Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34622
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ชนิกาญจน์ จันทร์มาทอง | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T04:50:03Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T04:50:03Z | - |
dc.date.issued | 2552 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 541.393 ช153ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1466722 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34622 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552 | en_US |
dc.subject | ออกซิเดชัน | en_US |
dc.subject | ชีววิทยา -- การทดลอง | en_US |
dc.title | กิจกรรมต้านออกซิเคชันและปริมาณสารต้านออกซิเดชันบางชนิดในผลมะเขือ = Antioxidant activity and some antioxidant contents in eggplant fruits / ชนิกาญจน์ จันทร์มาทอง | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | SCIENCE: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
biol0352cj_tpg.pdf | 573.03 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0352cj_abs.pdf | 488.24 kB | Adobe PDF | View/Open | |
biol0352cj_con.pdf | 465.51 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0352cj_ch1.pdf | 478.43 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0352cj_ch2.pdf | 1.31 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0352cj_ch3.pdf | 604.53 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0352cj_ch4.pdf | 594.61 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0352cj_ch5.pdf | 549.09 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0352cj_ch6.pdf | 453.32 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0352cj_bib.pdf | 505.04 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0352cj_app.pdf | 5.1 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.