Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34622
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorชนิกาญจน์ จันทร์มาทองen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:50:03Z-
dc.date.available2014-09-19T04:50:03Z-
dc.date.issued2552en_US
dc.identifier.govdocว 541.393 ช153กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1466722en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34622-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552en_US
dc.subjectออกซิเดชันen_US
dc.subjectชีววิทยา -- การทดลองen_US
dc.titleกิจกรรมต้านออกซิเคชันและปริมาณสารต้านออกซิเดชันบางชนิดในผลมะเขือ = Antioxidant activity and some antioxidant contents in eggplant fruits / ชนิกาญจน์ จันทร์มาทองen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.