Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34573
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorJanejira Chaiyanaen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:49:27Z-
dc.date.available2014-09-19T04:49:27Z-
dc.date.issued2008en_US
dc.identifier.govdocTh 579.3 J33Ien_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1459241en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34573-
dc.language.isoengen_US
dc.publisherChiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University, 2008en_US
dc.subjectLactic acid bacteriaen_US
dc.subjectBacteriocinsen_US
dc.titleIsolation and screening of Bacteriocin-Producing Lactic Acid Bacteria from fermented meat products = การคัดแยกและการตรวจคัดเชื้อแบคทีเรียกรดแลคติกที่สามารถสร้างแบคเทอริโอซินได้จากผลิตภัณฑ์เนื้อสัตว์หมัก / Janejira Chaiyanaen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.