Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34399
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorณัชชา บุญปลื้มen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:47:45Z-
dc.date.available2014-09-19T04:47:45Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว 572.4 ณ112กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1429252en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34399-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectโภชนาการen_US
dc.subjectเทคโนโลยีชีวภาพen_US
dc.titleการประเมินคุณค่าทางโภชนาการและสารต้านโภชนะในวัสดุเหลือทิ้งจากการทำน้ำเสาวรส = Evaluation of nutritional values and anti-nutritional factors in wastes from passion fruit juice production / ณัชชา บุญล้อมen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.