Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34262
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนฎาภัสส์ คุ้มกลางen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:45:42Z-
dc.date.available2014-09-19T04:45:42Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว 662.6692 น132วen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1416857en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34262-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectเอทานอลen_US
dc.subjectน้ำผลไม้ -- การหมักen_US
dc.subjectเชื้อเพลิงทดแทนen_US
dc.titleวิธีที่มีประสิทธิภาพในการแยกเอทานอลออกจากน้ำผลไม้หมัก = Effective method for ethanol separation from fermented fruit juice / นฎาภัสส์ คุ้มกลางen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.