Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34166
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorKhin Lay Zanen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:44:43Z-
dc.date.available2014-09-19T04:44:43Z-
dc.date.issued2006en_US
dc.identifier.govdocTh 632.95 K45Den_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1400639en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34166-
dc.language.isoengen_US
dc.publisherChiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University, 2006en_US
dc.subjectPesticidesen_US
dc.subjectAgricultural chemicalsen_US
dc.subjectPlant regulators -- Analysisen_US
dc.subjectFood additives -- Analysisen_US
dc.titleDetermination of methomyl, carbofuran and carboxin residues in cabbages for human risk assessment = การหาปริมาณเมโธมิล คาร์โบฟิวแรนและคาร์บอกซินที่ตกค้างในกระหล่ำปลีเพื่อการประเมินความเสี่ยงต่อมนุษย์ / Khin Lay Zanen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.