Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33769
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorWarunee Kumsaiyaien_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:37:44Z-
dc.date.available2014-09-19T04:37:44Z-
dc.date.issued2004en_US
dc.identifier.govdocTh 572 W298Een_US
dc.identifier.govdocThesis W 4 Biochem W298ke 2004en_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1347374en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33769-
dc.language.isoengen_US
dc.publisherChiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University, 2004en_US
dc.subjectBiochemistryen_US
dc.subjectFlavonoidsen_US
dc.subjectFlavonoids -- Synthesisen_US
dc.subjectDissertations, academic -- Biochemistryen_US
dc.subjectFlavonoidsen_US
dc.subjectGenes, MDRen_US
dc.subjectP-glycoproteinsen_US
dc.subjectCervix neoplasmsen_US
dc.titleEffect of green tea flavonoids on P-glycoprotein function and mdrl gene expression in human cervical carcinoma cells = ผลของสารฟลาโวนอยด์ในใบชาเขียวต่อหน้าที่ของพีไกลโคโปรตีนและการแสดงออกของยีนเอ็มดีอาร์ 1 ในเซลล์มะเร็งปากมดลูกของมนุษย์ / Warunee Kumsaiyaien_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.