Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33666
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ลักษมน สุทธิรางกูล | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T04:36:42Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T04:36:42Z | - |
dc.date.issued | 2546 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 579.355 ล111ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1333511 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33666 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546 | en_US |
dc.subject | กรดแกมมาพอลิกลูตามิก | en_US |
dc.subject | แบคทีเรีย | en_US |
dc.subject | บาซิลลัส | en_US |
dc.subject | ถั่วเหลือง | en_US |
dc.title | การผลิตกรดแกมมาพอลิกลูตามิกโดย Bacillus subtilis จากถั่วเหลืองหลายสายพันธุ์ = Y-P0lyglutamic acid productuion by Bacillus subtilis from various varieties of soybean / ลักษมน สุทธิรางกูล | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | SCIENCE: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
biol0946ls_tpg.pdf | 187.23 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0946ls_abs.pdf | 177.99 kB | Adobe PDF | View/Open | |
biol0946ls_con.pdf | 180.05 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0946ls_ch1.pdf | 184.45 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0946ls_ch2.pdf | 721.35 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0946ls_ch3.pdf | 195.61 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0946ls_ch4.pdf | 244.69 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0946ls_ch5.pdf | 243.09 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0946ls_ch6.pdf | 159.89 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0946ls_bib.pdf | 279.23 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0946ls_app.pdf | 444.62 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.