Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33666
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorลักษมน สุทธิรางกูลen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:36:42Z-
dc.date.available2014-09-19T04:36:42Z-
dc.date.issued2546en_US
dc.identifier.govdocว 579.355 ล111กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1333511en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33666-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546en_US
dc.subjectกรดแกมมาพอลิกลูตามิกen_US
dc.subjectแบคทีเรียen_US
dc.subjectบาซิลลัสen_US
dc.subjectถั่วเหลืองen_US
dc.titleการผลิตกรดแกมมาพอลิกลูตามิกโดย Bacillus subtilis จากถั่วเหลืองหลายสายพันธุ์ = Y-P0lyglutamic acid productuion by Bacillus subtilis from various varieties of soybean / ลักษมน สุทธิรางกูลen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.