Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33639
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปิโยรส หงษาชาติen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:36:26Z-
dc.date.available2014-09-19T04:36:26Z-
dc.date.issued2546en_US
dc.identifier.govdocว 572.757 ป386กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1324272en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33639-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546en_US
dc.subjectไลเปสen_US
dc.subjectอีพีเอen_US
dc.subjectดีเอชเอen_US
dc.subjectน้ำมันปลาen_US
dc.subjectกรดไขมันen_US
dc.titleการใช้ไลเปสตรึงในการเพิ่มกรดไอโคซะเพนทาอิโนอิค(อีพีเอ) และกรดโดโคซะเฮกซะอิโนอิค (อีเอชเอ) จากน้ำมันปลา / ปิโยรส หงษาชาติen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.