Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33627
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ฤดีวรรณ ตั้งประดิษฐ์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T04:36:19Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T04:36:19Z | - |
dc.date.issued | 2546 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 583.96 ฤ143ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1324218 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33627 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546 | en_US |
dc.subject | เฉาก๊วย | en_US |
dc.subject | แอนติออกซิแดนท์ | en_US |
dc.subject | เครื่องดื่มสมุนไพร | en_US |
dc.title | การศึกษาสารประกอบหลักในน้ำสกัดจากต้นเฉาก๊วยเพื่อการพัฒนาเป็นผลิตภัณฑ์สำเร็จรูป / ฤดีวรรณ ตั้งประดิษฐ์ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | SCIENCE: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
biot0446rt_tpg.pdf | 77.05 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot0446rt_abs.pdf | 118.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
biot0446rt_con.pdf | 160.43 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot0446rt_ch1.pdf | 892.13 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot0446rt_ch2.pdf | 301.71 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot0446rt_ch3.pdf | 640.01 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot0446rt_ch4.pdf | 312.26 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot0446rt_bib.pdf | 143.16 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot0446rt_app.pdf | 883.51 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.