Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33557
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุคนธา สุคนธ์ธาราen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:35:41Z-
dc.date.available2014-09-19T04:35:41Z-
dc.date.issued2545en_US
dc.identifier.govdocว 664.26 ส415กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1314248en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33557-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545en_US
dc.subjectแป้งมันสำปะหลังen_US
dc.subjectเจลาตินen_US
dc.subjectฟิล์ม -- การทดลองen_US
dc.titleการเตรียมและสมบัติของฟิล์มแป้งมันสำปะหลังผสมเจลาติน / สุคนธา สุคนธ์ธาราen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.