Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33554
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพิชามญชุ์ น้อยสุวรรณen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:35:39Z-
dc.date.available2014-09-19T04:35:39Z-
dc.date.issued2545en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 579.355 พ322กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1313346en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33554-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545en_US
dc.subjectแบคทีเรียen_US
dc.subjectกรดแกมมาพอลิกลูตามิกen_US
dc.subjectถั่วเน่าen_US
dc.titleการผลิตกรดแกมมาพอลิกลูตามิกโดย Bacillus subtilis สายพันธุ์ถั่วเน่า / พิชามญชุ์ น้อยสุวรรณen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.