Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33506
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | พรอนันต์ บุญก่อน | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T04:35:13Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T04:35:13Z | - |
dc.date.issued | 2545 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว/ภน 634.714 พ179อ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1310189 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33506 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545 | en_US |
dc.subject | ลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | เปลือกลิ้นจี่ | en_US |
dc.subject | อุณหภูมิ | en_US |
dc.title | อิทธิพลของกรรมวิธีรักษาสีเปลือกต่อการเปลี่ยนแปลงทางกายภาพและทางเคมีของผลลิ้นจี่ระหว่างการเก็บรักษาที่อุณหภูมิต่างๆ / พรอนันต์ บุญก่อน | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | SCIENCE: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
biol0945pb_tpg.pdf | 73.47 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0945pb_abs.pdf | 106.53 kB | Adobe PDF | View/Open | |
biol0945pb_con.pdf | 201.27 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0945pb_ch1.pdf | 86.93 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0945pb_ch2.pdf | 564.55 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0945pb_ch3.pdf | 274.88 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0945pb_ch4.pdf | 2.55 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0945pb_ch5.pdf | 723.51 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0945pb_ch6.pdf | 55.64 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0945pb_bib.pdf | 180.21 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0945pb_app.pdf | 2.03 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.