Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33499
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ศมาพร หลากสุขถม | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T04:35:08Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T04:35:08Z | - |
dc.date.issued | 2545 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 634.44 ศ162ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1310127 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33499 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545 | en_US |
dc.subject | มะม่วง -- การสุก | en_US |
dc.subject | เอนไซม์ | en_US |
dc.title | การเปลี่ยนแปลงแอคติวิตีของเอนไซม์ Pectinmethylesterase และ Polygalacturonase และความแน่นเนื้อในระหว่างการสุกของผลมะม่วง / ศมาพร หลากสุขถม | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | SCIENCE: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
biol0845sl_tpg.pdf | 68.56 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0845sl_abs.pdf | 116.24 kB | Adobe PDF | View/Open | |
biol0845sl_con.pdf | 116.24 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0845sl_ch1.pdf | 75.63 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0845sl_ch2.pdf | 926.25 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0845sl_ch3.pdf | 291.42 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0845sl_ch4.pdf | 2.17 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0845sl_ch5.pdf | 58.63 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0845sl_bib.pdf | 236.52 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0845sl_app.pdf | 899.3 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.