Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33466
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กัญญา ปรีชาศุทธิ์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T04:34:45Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T04:34:45Z | - |
dc.date.issued | 2544 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 660.634 ก113ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1304143 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33466 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2544 | en_US |
dc.subject | โปรติเอส | en_US |
dc.subject | เอนไซม์ | en_US |
dc.subject | กากมัสตาร์ด | en_US |
dc.subject | แบคทีเรีย | en_US |
dc.title | การผลิตเอนไซม์โปรติเอสในอาหารจากกากมัสตาร์ดโดยแบคทีเรียที่แยกได้ / กัญญา ปรีชาศุทธิ์ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | SCIENCE: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
biot1244kp_tpg.pdf | 65.26 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot1244kp_abs.pdf | 97.19 kB | Adobe PDF | View/Open | |
biot1244kp_con.pdf | 216.83 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot1244kp_ch1.pdf | 678.6 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot1244kp_ch2.pdf | 729.99 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot1244kp_ch3.pdf | 1.26 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot1244kp_ch4.pdf | 276.4 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot1244kp_bib.pdf | 154.54 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot1244kp_app.pdf | 66.57 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.