Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33389
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกิ่งจันทน์ จูมพลหล้าen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:33:46Z-
dc.date.available2014-09-19T04:33:46Z-
dc.date.issued2544en_US
dc.identifier.govdocว 573.774 ก322กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1301421en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33389-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2544en_US
dc.subjectไคติเนส -- การผลิตen_US
dc.subjectเชื้อราen_US
dc.subjectการหมักen_US
dc.subjectอาหารen_US
dc.titleการผลิตไคติเนสของเชื้อราที่ทนอุณหภูมิสูง โดยวิธีการหมักในสภาพอาหารแข็ง / กิ่งจันทน์ จูมพลหล้าen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.