Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33356
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorไพรินทร์ บุตรกระจ่างen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:33:24Z-
dc.date.available2014-09-19T04:33:24Z-
dc.date.issued2544en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 579.3 พ973ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1294188en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33356-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2544en_US
dc.subjectแบคทีเรียกรดแล็กติกen_US
dc.subjectอุณหภูมิสูงen_US
dc.titleผลยับยั้งของแลคติคแอสิดแบคทีเรียที่ทนอุณหภูมิสูงต่อการเจริญของ Staphylococcus aureus,Escherichia coli,Saccharomyces cerevisiae และ Aspergillus flavus / ไพรินทร์ บุตรกระจ่างen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.