Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33272
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกฤช ตรองจิตต์en_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:32:23Z-
dc.date.available2014-09-19T04:32:23Z-
dc.date.issued2544en_US
dc.identifier.govdocว 660.634 ก912กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1283123en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33272-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2544en_US
dc.subjectเอนไซม์en_US
dc.subjectไฮโดรเลสen_US
dc.subjectเชื้อราen_US
dc.subjectมัสตาร์ดen_US
dc.subjectกากมัสตาร์ดen_US
dc.titleการคัดเลือกสายพันธุ์ Aspergillus เพื่อผลิตไฮโดรเลสบางชนิดจากการหมักกากมัสตาร์ด / กฤช ตรองจิตต์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.