Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33094
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจิราพร นาวารักษ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:29:33Z-
dc.date.available2014-09-19T04:29:33Z-
dc.date.issued2542en_US
dc.identifier.govdocว 660.634 จ372กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1242711en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33094-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2542en_US
dc.subjectอะไมเลสen_US
dc.subjectเอนไซม์en_US
dc.subjectข้าวสาลี -- เมล็ดพันธุ์en_US
dc.titleการทำเอนไซม์อะมิเลสจากเมล็ดข้าวสาลีงอกให้บริสุทธิ์บางส่วนและการประยุกต์ใช้ผลิตสารจับกลิ่นหอม / จิราพร นาวารักษ์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.