Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/32834
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorชนิกานต์ คุ้มนกen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:25:01Z-
dc.date.available2014-09-19T04:25:01Z-
dc.date.issued2539en_US
dc.identifier.govdocว 572.7 ช153สen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1186476en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/32834-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2539en_US
dc.subjectเอนไซม์en_US
dc.subjectเชื้อราen_US
dc.titleสภาวะที่เหมาะสมสำหรับการผลิตเอนไซม์แอลฟาแมนโนซิเดส จากเชื้อราไอโซเลท AD-3S บนอาหารแข็ง / ชนิกานต์ คุ้มนกen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
biol0539ck_abs.pdf120.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.