Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/32761
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สัณห์ ละอองศรี | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T04:24:53Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T04:24:53Z | - |
dc.date.issued | 2538 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 583.372 ส114ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1164117 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/32761 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2538 | en_US |
dc.subject | ลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | ลิ้นจี่ -- พันธุ์ | en_US |
dc.title | ผลของการเก็บรักษาที่อุณหภูมิต่ำต่อคุณภาพและสีผิวของลิ้นจี่/ สัณห์ ละอองศรี | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | SCIENCE: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
biol0638sl_abs.pdf | 1.19 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.