Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/32737
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพิษณุ กาญจนประดิษฐ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:24:50Z-
dc.date.available2014-09-19T04:24:50Z-
dc.date.issued2537en_US
dc.identifier.govdocว 547.75 พ384กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1160869en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/32737-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2537en_US
dc.subjectโปรตีนen_US
dc.subjectกรดไขมันen_US
dc.subjectมัสตาร์ดดำ -- เมล็ดพันธุ์en_US
dc.titleการแยกโปรตีนและแป้งจากเมล็ดมัสตาร์ดดำ / พิษณุ กาญจนประดิษฐ์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tchem1037pk_abs.pdf462.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.