Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/32737
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | พิษณุ กาญจนประดิษฐ์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T04:24:50Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T04:24:50Z | - |
dc.date.issued | 2537 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 547.75 พ384ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1160869 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/32737 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2537 | en_US |
dc.subject | โปรตีน | en_US |
dc.subject | กรดไขมัน | en_US |
dc.subject | มัสตาร์ดดำ -- เมล็ดพันธุ์ | en_US |
dc.title | การแยกโปรตีนและแป้งจากเมล็ดมัสตาร์ดดำ / พิษณุ กาญจนประดิษฐ์ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | SCIENCE: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tchem1037pk_abs.pdf | 462.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.