Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/32707
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorFeng, Chaohua.en_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:24:43Z-
dc.date.available2014-09-19T04:24:43Z-
dc.date.issued1994en_US
dc.identifier.govdocTh/N 628.52 F332Sen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1147036en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/32707-
dc.language.isoengen_US
dc.publisherChiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University, 1994.en_US
dc.subjectPesticide residues in food.en_US
dc.subjectOrganochlorine.en_US
dc.subjectMarkets -- Chiang Mai.en_US
dc.titleSome organochlorine pesticide residues in fishes shrimps and meats in Chiang Mai markets = สารตกค้างของยาฆ่าแมลงชนิดออร์แกโนคลอรีนในปลา กุ้ง และเนื้อสัตว์ในตลาดเชียงใหม่ / Chaohua Feng.en_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.