Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/32624
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอุรัตน์ พิมลศรีen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:23:25Z-
dc.date.available2014-09-19T04:23:25Z-
dc.date.issued2536en_US
dc.identifier.govdocว 583.99 อ4711ปen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1132372en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/32624-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2536en_US
dc.subjectหญ้าหวานen_US
dc.subjectการฟอกสีen_US
dc.subjectจุลินทรีย์en_US
dc.titleปัจจัยบางประการที่มีผลต่อการฟอกสีสารสกัดจากหญ้าหวาน (Stevia rebaudiana Bertion) โดยจุลินทรีย์ / อุรัตน์ พิมลศรีen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.