Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/32556
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอภิรดี สาริกาen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:22:10Z-
dc.date.available2014-09-19T04:22:10Z-
dc.date.issued2527en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 663.94072 อ163กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1104720en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/32556-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2527en_US
dc.subjectชา -- วิจัยen_US
dc.subjectสารประกอบให้กลิ่นen_US
dc.titleการศึกษาสารที่ให้กลิ่นใบเมี่ยง (ใบชาหมัก) / อภิรดี สาริกาen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.