Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/32492
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุนทรี ธัมมวิจยะen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:21:26Z-
dc.date.available2014-09-19T04:21:26Z-
dc.date.issued2520en_US
dc.identifier.govdocว 581.1924072 ส454กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1104449en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/32492-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2520en_US
dc.subjectพืชกรรม -- วิจัยen_US
dc.subjectชีวเคมี -- วิจัยen_US
dc.subjectเหล็ก -- การวิเคราะห์en_US
dc.subjectพืชอาหารen_US
dc.titleการวิเคราะห์หาปริมาณเหล็กในพืชที่ใช้เป็นอาหาร = The Determination of iron in some edible plants / สุนทรี ธัมมวิจยะen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.