Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/32423
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกัลยา วงศ์สินอุดมen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:20:38Z-
dc.date.available2014-09-19T04:20:38Z-
dc.date.issued2520en_US
dc.identifier.govdocว 572.7 ก117กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1104325en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/32423-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2520en_US
dc.subjectเอนไซม์en_US
dc.subjectสับปะรดen_US
dc.subjectอนินทรียเคมีen_US
dc.subjectโปรตีนen_US
dc.titleการแยกและการศึกษาคุณสมบัติของเอ็นไซม์จากสัปะรดที่สามารถย่อยโปรตีนได้ / กัลยา วงศ์สินอุดมen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.