Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/32208
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุมาลี โมราen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:18:05Z-
dc.date.available2014-09-19T04:18:05Z-
dc.date.issued2532en_US
dc.identifier.govdocว 589.233 ส462กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1089090en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/32208-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2532en_US
dc.subjectยีสต์en_US
dc.subjectกรดแล็กติกen_US
dc.subjectน้ำเต้าหู้en_US
dc.subjectแบคทีเรียกรดแล็กติกen_US
dc.titleการศึกษาคุณสมบัติทางชีวเคมีบางประการของยีสต์และแลคติกแอซิคบักเตรีบางชนิดในน้ำเวย์เต้าหู้ /cสุมาลี โมราen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.