Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/32096
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSuree Kunteraraken_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:16:05Z-
dc.date.available2014-09-19T04:16:05Z-
dc.date.issued1980en_US
dc.identifier.govdocTh 581.192 S961Cen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1059137en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/32096-
dc.language.isoengen_US
dc.publisherChiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University, 1980en_US
dc.subjectBiochemistryen_US
dc.subjectDissertations, academic -- Biochemistryen_US
dc.subjectVegetables -- Analysisen_US
dc.subjectUrinary calculi -- Etiologyen_US
dc.titleThe content of oxalic acid, calcium, phosphorus, magnesium and ascorbic acid in vegetables consumed by natived of Chiang Mai = ปริมาณของกรดออกซาลิค, แคลเซี่ยม, ฟอสฟอรัส, แมกนีเซี่ยมและกรดแอสคอบิค ในพืชผักที่ใช้เป็นอาหารของประชาชนในจังหวัดเชียงใหม่ / by Suree Kunteraraken_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.