Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/32059
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorArtit Thongaram.en_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:15:25Z-
dc.date.available2014-09-19T04:15:25Z-
dc.identifier.govdocTh 634.1368 A791Een_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1039086en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/32059-
dc.language.isoengen_US
dc.publisherChiang Mai : Chiang Mai University , 1988.en_US
dc.subjectPear -- Storage.en_US
dc.subjectPear -- Postharvest technology.en_US
dc.subjectFruit -- Waxing.en_US
dc.subjectTemperature -- Physiological effect.en_US
dc.subjectPlants, Effect of temperature on.en_US
dc.titleEffects of temperature and waxing on fruit quality of five oriental pear (Pyrus pyrifolia) cultivars during storage = อิทธิพลของอุณหภูมิและการเคลือบผลด้วยสารเคลือบไขที่มีต่อคุณภาพของผลสาลี่จีน (Pyrus pyrifolia) 5 พันธุ์ระหว่างการเก็บรักษา / Artit Thongaram.en_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.