Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28537
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนันทิยา วงศ์ศิริศักดิ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-19T01:49:04Z-
dc.date.available2014-09-19T01:49:04Z-
dc.date.issued2555en_US
dc.identifier.govdocว 634.316 น115ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1521858en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28537-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555en_US
dc.subjectส้ม -- พันธุ์สายน้ำผึ้ง -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยวen_US
dc.subjectสารพิษตกค้างทางเกษตรกรรมen_US
dc.subjectโอโซนen_US
dc.titleผลของระยะเวลาการแช่ อุณหภูมิ และพีเอชของน้ำโอโซนต่อการลดปริมาณอีไทออนตกค้างและคุณภาพของผลส้มสายน้ำผึ้งหลังการเก็บเกี่ยว = Effect of immersing duration, temperature and pH of ozonated water on ethion residue reduction and quality of tangerine cv. Sai Nam Pung Fruit after harvesting / นันทิยา วงศศิริศักดิ์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.