Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28537
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | นันทิยา วงศ์ศิริศักดิ์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T01:49:04Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T01:49:04Z | - |
dc.date.issued | 2555 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 634.316 น115ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1521858 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28537 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555 | en_US |
dc.subject | ส้ม -- พันธุ์สายน้ำผึ้ง -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว | en_US |
dc.subject | สารพิษตกค้างทางเกษตรกรรม | en_US |
dc.subject | โอโซน | en_US |
dc.title | ผลของระยะเวลาการแช่ อุณหภูมิ และพีเอชของน้ำโอโซนต่อการลดปริมาณอีไทออนตกค้างและคุณภาพของผลส้มสายน้ำผึ้งหลังการเก็บเกี่ยว = Effect of immersing duration, temperature and pH of ozonated water on ethion residue reduction and quality of tangerine cv. Sai Nam Pung Fruit after harvesting / นันทิยา วงศศิริศักดิ์ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | GRAD-Sciences and Technology: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
post30555nw_tpg.pdf | 1.63 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post30555nw_abs.pdf | 1.36 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post30555nw_con.pdf | 2.04 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post30555nw_ch1.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post30555nw_ch2.pdf | 5.92 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post30555nw_ch3.pdf | 2.09 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post30555nw_ch4.pdf | 10.66 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post30555nw_ch5.pdf | 2.25 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post30555nw_ch6.pdf | 752.73 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post30555nw_bib.pdf | 1.92 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post30555nw_app.pdf | 2.27 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.