Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28449
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพรรณทิพา บุญอินทร์en_US
dc.date.accessioned2014-09-19T01:47:55Z-
dc.date.available2014-09-19T01:47:55Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.govdocว 634.714 พ177ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1414967en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28449-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549en_US
dc.subjectลำไย -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยวen_US
dc.subjectลำไย -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectลำไย -- การเคลือบผิวen_US
dc.subjectสารเคลือบผิวen_US
dc.subjectสีของพืชen_US
dc.titleผลของสารยับยั้งการเกิดสีน้ำตาลและสารเคลือบผิวต่อคุณภาพและอายุการเก็บรักษาของผลลำไยพันธุ์ดอ = Effect of anti-browning substances and coating materials on quality and storage life of longan fruit cv. daw / โดย พรรณทิพา บุญอินทร์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0949pb_tpg.pdf199.69 kBAdobe PDFView/Open
post0949pb_abs.pdf249.5 kBAdobe PDFView/Open
post0949pb_con.pdf370.56 kBAdobe PDFView/Open
post0949pb_ch1.pdf210.17 kBAdobe PDFView/Open
post0949pb_ch2.pdf728.37 kBAdobe PDFView/Open
post0949pb_ch3.pdf735.18 kBAdobe PDFView/Open
post0949pb_ch4.pdf8.15 MBAdobe PDFView/Open
post0949pb_ch5.pdf492.66 kBAdobe PDFView/Open
post0949pb_ch6.pdf184.06 kBAdobe PDFView/Open
post0949pb_bib.pdf367.6 kBAdobe PDFView/Open
post0949pb_app.pdf1.61 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.