Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28420
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | หยาดฝน ทนงการกิจ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T01:47:39Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T01:47:39Z | - |
dc.date.issued | 2548 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 633.1823 ห162ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1362401 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28420 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548 | en_US |
dc.subject | ข้าว -- การปรับปรุงพันธุ์ | en_US |
dc.subject | ข้าว -- พันธุ์ | en_US |
dc.subject | ข้าว -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | ข้าว -- คุณภาพ | en_US |
dc.title | การพัฒนาดัชนีการผสมข้าวพันธุ์ชัยนาท 1 พันธุ์กข 15 และพันธุ์ขาวดอกมะลิ 105 โดยใช้สมบัติทางเคมีและการประเมินประสาทสัมผัส = Development of mixing index of rice cv. Chainat 1, cv. RD15 and cv. Khao Dawk Mali 105 using chemical properties and sensory evalution / หยาดฝน ทนงการกิจ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | GRAD-Sciences and Technology: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
post0348yt_tpg.pdf | 143.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0348yt_abs.pdf | 152.03 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0348yt_con.pdf | 121.16 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0348yt_ch1.pdf | 135.17 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0348yt_ch2.pdf | 342.48 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0348yt_ch3.pdf | 206.96 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0348yt_ch4.pdf | 570.79 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0348yt_ch5.pdf | 126.82 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0348yt_bib.pdf | 137.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0348yt_app.pdf | 196.1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.