Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28419
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorธีระพงษ์ จันทร์แจ่มen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T01:47:39Z-
dc.date.available2014-09-19T01:47:39Z-
dc.date.issued2548en_US
dc.identifier.govdocว 635.046 ธ3711ปen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1362400en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28419-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548en_US
dc.subjectผัก -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectผัก -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยวen_US
dc.subjectอุณหภูมิen_US
dc.titleปัจจัยที่มีผลกระทบต่อการลดอุณหภูมิขั้นต้นของผัก = Factors affecting pre-cooling of vegetables / ธีระพงษ์ จันทร์แจ่มen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0448tj_tpg.pdf449.76 kBAdobe PDFView/Open
post0448tj_abs.pdf452.99 kBAdobe PDFView/Open
post0448tj_con.pdf559.73 kBAdobe PDFView/Open
post0448tj_ch1.pdf462.27 kBAdobe PDFView/Open
post0448tj_ch2.pdf893.88 kBAdobe PDFView/Open
post0448tj_ch3.pdf788.09 kBAdobe PDFView/Open
post0448tj_ch4.pdf4.79 MBAdobe PDFView/Open
post0448tj_ch5.pdf478.33 kBAdobe PDFView/Open
post0448tj_bib.pdf468.38 kBAdobe PDFView/Open
post0448tj_app.pdf21.7 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.