Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28413
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวาสนา การะเกตุen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T01:47:34Z-
dc.date.available2014-09-19T01:47:34Z-
dc.date.issued2547en_US
dc.identifier.govdocว 634.316 ว285ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1355019en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28413-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547en_US
dc.subjectส้ม -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยวen_US
dc.subjectส้ม -- พันธุ์สายน้ำผึ้ง -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยวen_US
dc.subjectสารเคลือบผิวen_US
dc.subjectไคโตแซนen_US
dc.subjectผลไม้ -- การเคลือบผิวen_US
dc.subjectส้ม -- การเก็บเกี่ยวen_US
dc.titleผลของเกลือเคมีและสารเคลือบผิวต่อคุณภาพหลังการเก็บเกี่ยวของผลส้มพันธุ์สายน้ำผึ้ง = Effect of chemical salts and coating materials on postharvest quality of mandarin cv. Sai-Nam-Pung / วาสนา การะเกตุen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0547wk_tpg.pdf215.57 kBAdobe PDFView/Open
post0547wk_abs.pdf220.21 kBAdobe PDFView/Open
post0547wk_con.pdf267.46 kBAdobe PDFView/Open
post0547wk_ch1.pdf188.2 kBAdobe PDFView/Open
post0547wk_ch2.pdf788.44 kBAdobe PDFView/Open
post0547wk_ch3.pdf364.94 kBAdobe PDFView/Open
post0547wk_ch4.pdf5.27 MBAdobe PDFView/Open
post0547wk_ch5.pdf416.45 kBAdobe PDFView/Open
post0547wk_ch6.pdf166.84 kBAdobe PDFView/Open
post0547wk_bib.pdf313.34 kBAdobe PDFView/Open
post0547wk_app.pdf301.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.