Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28323
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอุมาพร สีวิลัยen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T01:46:38Z-
dc.date.available2014-09-19T01:46:38Z-
dc.date.issued2543en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 664.84 อ462ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1276670en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28323-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2543en_US
dc.subjectลำไย -- การอบแห้งen_US
dc.subjectลำไย -- เชียงใหม่en_US
dc.subjectลำไย -- ลำพูนen_US
dc.subjectความหนาen_US
dc.titleผลของชั้นความหนาและขนาดของผลลำไยต่อคุณภาพหลังการอบแบบทั้งผล / อุมาพร สีวิลัยen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0543us_tpg.pdf1.58 MBAdobe PDFView/Open
post0543us_abs.pdf2.12 MBAdobe PDFView/Open
post0543us_con.pdf2.36 MBAdobe PDFView/Open
post0543us_ch1.pdf1.86 MBAdobe PDFView/Open
post0543us_ch2.pdf15.92 MBAdobe PDFView/Open
post0543us_ch3.pdf3.44 MBAdobe PDFView/Open
post0543us_ch4.pdf39.66 MBAdobe PDFView/Open
post0543us_ch5.pdf2.38 MBAdobe PDFView/Open
post0543us_bib.pdf1.76 MBAdobe PDFView/Open
post0543us_app.pdf8.25 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.