Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/27754
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวัชราภรณ์ ศรีชูen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T09:41:27Z-
dc.date.available2014-09-18T09:41:27Z-
dc.date.issued2545en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 641.814 ว112กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1308352en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/27754-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545en_US
dc.subjectเต้าเจี้ยวen_US
dc.subjectถั่วเหลืองen_US
dc.subjectเกษตรอินทรีย์en_US
dc.titleการศึกษาวิธีการผลิตเต้าเจี้ยวจากถั่วเหลืองที่ได้จากระบบเกษตรอินทรีย์ในจังหวัดเชียงใหม่ / วัชราภรณ์ ศรีชูen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:GRAD-Health Sciences: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nutr0545ws_tpg.pdf78.78 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545ws_abs.pdf80.95 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545ws_con.pdf60.81 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545ws_ch1.pdf201.93 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545ws_ch2.pdf675.43 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545ws_ch3.pdf121.02 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545ws_ch4.pdf305.3 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545ws_ch5.pdf324.6 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545ws_bib.pdf113.53 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545ws_app.pdf614.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.