Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/27645
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorประยูร ญาสมุทรen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T09:40:38Z-
dc.date.available2014-09-18T09:40:38Z-
dc.date.issued2544en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 613.2 ป17116ปen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1286266en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/27645-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2544en_US
dc.subjectนิคมอุตสาหกรรมภาคเหนือen_US
dc.subjectบริโภคกรรมen_US
dc.subjectบะหมี่สำเร็จรูปen_US
dc.subjectอาหารกึ่งสำเร็จรูปen_US
dc.titleปัจจัยที่มีผลต่อการบริโภคบะหมี่กึ่งสำเร็จรูปของพนักงานในนิคมอุตสาหกรรมภาคเหนือ / ประยูร ญาสมุทรen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:GRAD-Health Sciences: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nutr0444py_tpg.pdf60.46 kBAdobe PDFView/Open
nutr0444py_abs.pdf91.5 kBAdobe PDFView/Open
nutr0444py_con.pdf75.33 kBAdobe PDFView/Open
nutr0444py_ch1.pdf177.48 kBAdobe PDFView/Open
nutr0444py_ch2.pdf875.48 kBAdobe PDFView/Open
nutr0444py_ch3.pdf108.62 kBAdobe PDFView/Open
nutr0444py_ch4.pdf282.91 kBAdobe PDFView/Open
nutr0444py_ch5.pdf388.01 kBAdobe PDFView/Open
nutr0444py_bib.pdf99.73 kBAdobe PDFView/Open
nutr0444py_app.pdf253.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.