Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/21562
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorศิริพร ศิริปัญญวัฒน์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T07:24:32Z-
dc.date.available2014-09-18T07:24:32Z-
dc.date.issued2541en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 635.26 ศ373กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1219173en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/21562-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2541en_US
dc.subjectกระเทียม -- การผลิตen_US
dc.subjectหอมแดง -- การผลิตen_US
dc.titleการประเมินการใช้เทคโนโลยีในการผลิตกระเทียมและหอมแดง / ศิริพร ศิริปัญญวัฒน์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:ECON: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
econ0141ss_abs.pdf170.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.