Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/21562
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ศิริพร ศิริปัญญวัฒน์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T07:24:32Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T07:24:32Z | - |
dc.date.issued | 2541 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว/ภน 635.26 ศ373ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1219173 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/21562 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2541 | en_US |
dc.subject | กระเทียม -- การผลิต | en_US |
dc.subject | หอมแดง -- การผลิต | en_US |
dc.title | การประเมินการใช้เทคโนโลยีในการผลิตกระเทียมและหอมแดง / ศิริพร ศิริปัญญวัฒน์ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | ECON: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
econ0141ss_abs.pdf | 170.59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.