Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20328
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุพัฒน์ ใต้เวชศาสตร์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:24:54Z-
dc.date.available2014-09-18T06:24:54Z-
dc.date.issued2546en_US
dc.identifier.govdocว 637.4 ส4611ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1334129en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20328-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546en_US
dc.subjectไอศกรีมโยเกิร์ตen_US
dc.subjectสารให้ความคงตัวen_US
dc.subjectไอศกรีมen_US
dc.titleผลของอิมัลซิไฟเออร์และสารให้ความคงตัวที่มีต่อคุณภาพของไอศครีมถั่วเหลือง = Effects of emulsifiers ans stabilizers on quality of soy ice cream / สุพัฒน์ ใต้เวชศาสตร์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0946st_tpg.pdf475.03 kBAdobe PDFView/Open
food0946st_abs.pdf477.83 kBAdobe PDFView/Open
food0946st_con.pdf674.75 kBAdobe PDFView/Open
food0946st_ch1.pdf520.16 kBAdobe PDFView/Open
food0946st_ch2.pdf1.83 MBAdobe PDFView/Open
food0946st_ch3.pdf861.58 kBAdobe PDFView/Open
food0946st_ch4.pdf3.31 MBAdobe PDFView/Open
food0946st_ch5.pdf602.13 kBAdobe PDFView/Open
food0946st_bib.pdf582.46 kBAdobe PDFView/Open
food0946st_app.pdf2.31 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.