Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/17669
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอรนุช โอสถาพันธุ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T03:48:41Z-
dc.date.available2014-09-18T03:48:41Z-
dc.date.issued2529en_US
dc.identifier.govdocว 660.2972 อ175กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1128279en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/17669-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2529en_US
dc.subjectหญ้าหวาน -- การวิเคราะห์en_US
dc.subjectสีen_US
dc.titleการปรับปรุงกระบวนการฟอกสีน้ำสกัดสตีเวีย / อรนุช โอสถาพันธุ์en_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:SCIENCE: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.