Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/17533
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ไชยวุฒิ มนตรีรักษ์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T03:47:25Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T03:47:25Z | - |
dc.date.issued | 2524 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 589.9072 ช967ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1104507 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/17533 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2524 | en_US |
dc.subject | แบคทีเรีย -- วิจัย | en_US |
dc.subject | เครื่องเทศ -- วิจัย | en_US |
dc.title | การศึกษาผลของเครื่องเทศบางอย่างต่อการเจริญของแบคทีเรียบางชนิด = Study of the effects of some spices on the growth of certain bacteria / ไชยวุฒิ มนตรีรักษ์ | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | SCIENCE: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tbiol0424cm_tpg.pdf | 235.55 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tbiol0424cm_abs.pdf | 223.07 kB | Adobe PDF | View/Open | |
tbiol0424cm_con.pdf | 198.2 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tbiol0424cm_ch1.pdf | 200.76 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tbiol0424cm_ch2.pdf | 387.83 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tbiol0424cm_ch3.pdf | 181.41 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tbiol0424cm_ch4.pdf | 211.28 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tbiol0424cm_ch5.pdf | 2.15 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tbiol0424cm_ch6.pdf | 310 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tbiol0424cm_ch7.pdf | 155.89 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tbiol0424cm_bib.pdf | 253.01 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tbiol0424cm_app.pdf | 319.71 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.