Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/17531
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorราณี บุรีรักษ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T03:47:24Z-
dc.date.available2014-09-18T03:47:24Z-
dc.date.issued2529en_US
dc.identifier.govdocว 589.9 ร243ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1104504en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/17531-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2529en_US
dc.subjectแบคทีเรียen_US
dc.subjectหญ้าหวานen_US
dc.subjectฟัน, โรคen_US
dc.subjectฟันผุen_US
dc.subjectสารสกัดจากพืชen_US
dc.titleผลของสารสกัดจากหญ้าหวาน (Stevia rebaudiana Bertoni) ต่อแบคทีเรียที่ทำให้เกิดโรคฟันผุ / ราณี บุรีรักษ์en_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:SCIENCE: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.