Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/17489
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนพพร สิมะวัฒนะen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T03:47:02Z-
dc.date.available2014-09-18T03:47:02Z-
dc.date.issued2526en_US
dc.identifier.govdocว 547.8690724 น166กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1104347en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/17489-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2526en_US
dc.subjectรงควัตถุ -- การทดลองen_US
dc.subjectขมิ้น -- การทดลองen_US
dc.subjectสารละลายเซอร์แฟคแทนท์ -- การทดลองen_US
dc.subjectการสกัดหัวเชื้อ (เคมี) -- การทดลองen_US
dc.titleการสกัดรงควัตถุจากขมิ้น / นพพร สิมะวัฒนะen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:SCIENCE: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.