Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/17210
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | แจ่มจันทร์ วรรณภีร์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T03:44:38Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T03:44:38Z | - |
dc.date.issued | 2530 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 547.6046 จ762ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1092170 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/17210 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2530 | en_US |
dc.subject | สารประกอบให้กลิ่น | en_US |
dc.subject | น้ำเก๊กฮวย | en_US |
dc.title | การศึกษาคุณภาพกลิ่นและรสของน้ำเก๊กฮวย / แจ่มจันทร์ วรรณภีร์ | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | SCIENCE: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tchem0830jw_tpg.pdf | 477.44 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tchem0830jw_abs.pdf | 463.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
tchem0830jw_con.pdf | 513.73 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tchem0830jw_ch1.pdf | 572.98 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tchem0830jw_ch2.pdf | 529.39 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tchem0830jw_ch3.pdf | 890.6 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tchem0830jw_ch4.pdf | 807.17 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tchem0830jw_ch5.pdf | 456.23 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tchem0830jw_bib.pdf | 475.81 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tchem0830jw_app.pdf | 419.62 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.