Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/17100
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กรรณิกา ทิวทอง | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T03:43:38Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T03:43:38Z | - |
dc.date.issued | 2530 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 589.2223 ก177ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1083346 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/17100 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2530 | en_US |
dc.subject | เห็ดหอม | en_US |
dc.subject | เห็ดหอม -- การเจริญเติบโต | en_US |
dc.subject | เห็ดหอม -- อาหาร | en_US |
dc.subject | ดุลกรด-ด่าง | en_US |
dc.title | การศึกษาหาความเป็นกรดด่างและอาหารธรรมชาติที่เหมาะสมต่อการเจริญของเส้นใยของเห็ดหอม (Lentinus edodes (Berk) sing) 6 สายพันธุ์ / กรรณิกา ทิวทอง | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | SCIENCE: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tbiol0930kt_tpg.pdf | 168.64 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tbiol0930kt_abs.pdf | 214.3 kB | Adobe PDF | View/Open | |
tbiol0930kt_con.pdf | 231.17 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tbiol0930kt_ch1.pdf | 181.55 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tbiol0930kt_ch2.pdf | 1.29 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tbiol0930kt_ch3.pdf | 247.86 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tbiol0930kt_ch4.pdf | 559.15 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tbiol0930kt_ch5.pdf | 265.61 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tbiol0930kt_ch6.pdf | 163.79 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tbiol0930kt_bib.pdf | 228.74 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tbiol0930kt_app.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.