Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/17050
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorประสิทธิ์ ทองเพียรพงษ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T03:43:05Z-
dc.date.available2014-09-18T03:43:05Z-
dc.date.issued2529en_US
dc.identifier.govdocว 547.7820454 ป17118กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1081011en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/17050-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2529en_US
dc.subjectแป้ง -- ความหนืดen_US
dc.subjectแป้งมันสำปะหลังen_US
dc.subjectแป้งข้าวเหนียวen_US
dc.subjectสารละลาย (เคมี)en_US
dc.subjectแป้งเสริมรูปen_US
dc.subjectความหนืดen_US
dc.titleการเตรียมแป้งเสริมรูป / ประสิทธิ์ ทองเพียรพงษ์en_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:SCIENCE: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.