Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/14130
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวัชรางค์ ยั่งยืนen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T09:48:00Z-
dc.date.available2014-09-17T09:48:00Z-
dc.date.issued2555en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 613.2 ย517คen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1511096en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/14130-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555en_US
dc.subjectข้าวแต๋น -- การผลิตen_US
dc.subjectขนม -- ลำปาง. อำเภอเมือง. ตำบลบ้านเป้าen_US
dc.titleคุณค่าทางโภชนาการของข้าวแต๋นผลิตในหมู่บ้านทุ่งม่านเหนือ ตำบลบ้านเป้า จังหวัดลำปาง = Nutritive values of kao tan produced in Tung Man Nua Village, Banpao Sub-district, Mueang District, Lampang Province / วัชรางค์ ยั่งยืนen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:GRAD-Health Sciences: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nutr20255wy_tpg.pdf569.55 kBAdobe PDFView/Open
nutr20255wy_abs.pdf182.4 kBAdobe PDFView/Open
nutr20255wy_con.pdf178.93 kBAdobe PDFView/Open
nutr20255wy_ch1.pdf187.01 kBAdobe PDFView/Open
nutr20255wy_ch2.pdf380.01 kBAdobe PDFView/Open
nutr20255wy_ch3.pdf216.39 kBAdobe PDFView/Open
nutr20255wy_ch4.pdf411.02 kBAdobe PDFView/Open
nutr20255wy_ch5.pdf198.57 kBAdobe PDFView/Open
nutr20255wy_bib.pdf186.9 kBAdobe PDFView/Open
nutr20255wy_app.pdf1.65 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.