Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/13764
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorชวันลักษณ์ ไทยทรงธรรมen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T09:45:12Z-
dc.date.available2014-09-17T09:45:12Z-
dc.date.issued2548en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 613.2 ช1711คen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1370208en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/13764-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548en_US
dc.subjectโภชนาการen_US
dc.subjectสุขาภิบาลอาหาร -- เชียงใหม่en_US
dc.subjectแผงลอย -- เชียงใหม่en_US
dc.titleความรู้และการปฏิบัติตัวตามหลักสุขาภิบาลอาหารของผู้สัมผัสอาหารในแผงลอยจำหน่ายอาหาร = Knowledge and practice in food sanitation of food handlers at food stands / ชวันลักษณ์ ไทยทรงธรรมen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:GRAD-Health Sciences: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nutr0548ct_tpg.pdf258.04 kBAdobe PDFView/Open
nutr0548ct_abs.pdf209.49 kBAdobe PDFView/Open
nutr0548ct_con.pdf206.86 kBAdobe PDFView/Open
nutr0548ct_ch1.pdf156.32 kBAdobe PDFView/Open
nutr0548ct_ch2.pdf262.82 kBAdobe PDFView/Open
nutr0548ct_ch3.pdf128.61 kBAdobe PDFView/Open
nutr0548ct_ch4.pdf158.37 kBAdobe PDFView/Open
nutr0548ct_ch5.pdf207.39 kBAdobe PDFView/Open
nutr0548ct_bib.pdf168.54 kBAdobe PDFView/Open
nutr0548ct_app.pdf484.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.