Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/13642
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุรีย์พร ธัญญะกิจen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T09:44:17Z-
dc.date.available2014-09-17T09:44:17Z-
dc.date.issued2546en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 647.95 ส473กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1333375en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/13642-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546en_US
dc.subjectโรงเรียนลำปางกัลยาณีen_US
dc.subjectร้านอาหาร -- ลำปางen_US
dc.subjectสุขาภิบาลen_US
dc.subjectอาหารen_US
dc.titleการปฏิบัติตามหลักสุขาภิบาลอาหารของผู้ประกอบการจำหน่ายอาหารในโรงเรียนลำปางกัลยาณี / สุรีย์พร ธัญญะกิจen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:GRAD-Health Sciences: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nutr0546st_tpg.pdf528.68 kBAdobe PDFView/Open
nutr0546st_abs.pdf127.96 kBAdobe PDFView/Open
nutr0546st_con.pdf110.79 kBAdobe PDFView/Open
nutr0546st_ch1.pdf130.23 kBAdobe PDFView/Open
nutr0546st_ch2.pdf275.42 kBAdobe PDFView/Open
nutr0546st_ch3.pdf140.54 kBAdobe PDFView/Open
nutr0546st_ch4.pdf183.67 kBAdobe PDFView/Open
nutr0546st_ch5.pdf153.34 kBAdobe PDFView/Open
nutr0546st_bib.pdf202.84 kBAdobe PDFView/Open
nutr0546st_app.pdf195.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.